Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στους Πενταγιούς

 Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Κροκυλιωτών "Ο Μακρυγιάννης" και με την οργάνωση και φιλοξενία του Συλλόγου Πενταγιωτών, διοργανώθηκε ένα μικρό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στο γήπεδο της Πενταγιούς με την συμμετοχή 4 ομάδων. Στο μίνι αυτό κύπελλο εκτός των ομάδων Πενταγιών και Κροκυλειο συμμετείχαν και οι ομάδες του Συλλόγου Ζωριανιτών Δωρίδας "Ο Άγιος Νικόλαος" και του Συλλόγου Αλποχωριτών Δωρίδας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ». Τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν σε δύο ημέρες, 12 και 13 Αυγούστου περιλαμβανόντουσαν στο πρόγραμμα Μακρυγιάννεια 2015 και τέθηκαν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας. 

Από το παιχνίδι Πενταγιοί - Ζωριάνο (φωτό από f/b Αλεξάνδρα Σκουριά)

 Την πρώτη ημέρα η κλήρωση έφερε αντιμέτωπα τα ζευγάρια: Πενταγιού – Κροκύλειο με νικητή το Κροκύλειο και Αλποχώρι – Ζωριάνο με νικητή το Αλποχώρι. Την δεύτερη ημέρα νικητές και ηττημένοι παίξανε μεταξύ τους. Ο "μικρός" τελικός μεταξύ Πενταγιών και Ζωριάνο έληξε με σκορ 7-6, ενώ ο τελικός Κροκύλειο – Αλποχώρι έληξε με σκορ 8-2.
Η ομάδα του Ζωριάνο (φωτό από f/b Αλεξάνδρα Σκουριά)

Η απονομή πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στην πλατεία των Πενταγιών με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας κ. Τρίγκα Γιάννη να απονέμει το κύπελλο στην ομάδα του Κροκυλείου και επαίνους σε όλους τους συμμετέχοντες. Η διοργάνωση ήταν πολύ επιτυχημένη με τα παιχνίδια να συγκεντρώνουν πολύ κόσμο και από τα 4 χωριά ενώ τα παιδιά φάνηκε να το διασκεδάζουν πάρα πολύ. Να ευχηθούμε η προσπάθεια αυτή να βρει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

Παιδιά της ομάδας Κροκυλείου (φωτό από f/b Vaseliki Pagoni)

Η ομάδα των Πενταγιών (φωτό από f/b Thanos Lampos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.