Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση Συλλόγου Ζωριανιτών σε Γενική Συνέλευση

Σύλλογος Ζωριανιτών "Ο Άγιος Νικόλαος"  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ 
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου δυνάμει της Υπ΄ αριθμ. 345/4-1-2018 εγκριτικής απόφασης του Δ.Σ. αυτού και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων από 31 μέχρι και 40 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Όλα τα τακτικά και Αντεπιστέλλοντα Μέλη του Συλλόγου Ζωριανιτών σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 25η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 11:00 π.μ. στα ιδιόκτητα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας οδός : Σωκράτους 79 – 81 (4ος όροφος) ΑΘΗΝΑ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017, Προϋπολογισμός και στόχοι Συλλόγου έτους 2018 (Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου ).
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής ( Πρόεδρος Ε.Ε. ).
4. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού έτους 2017, Προϋπολογισμός και στόχοι του Συλλόγου έτους 2018 ( Έγκριση από τη Γ.Σ. ).
5. Βράβευση Επιτυχόντων Μαθητών και Μαθητριών στα λειτουργούντα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. (Παρακαλούμε την αμέριστη συμμετοχή τόσο των βραβευμένων φοιτητών, όσο και των γονέων η εκπροσώπων τους).
6. Ενημέρωση των μελών του Συλλόγου από τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας ΖΩΡΙΑΝΟΥ για τα διάφορα θέματα που απασχολούν το χωριό μας.
7. Τοποθετήσεις μελών – Προτάσεις – Λήψη αποφάσεων.
8. Δευτερολογία Προέδρου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/3 των μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου και είναι για το 2018 ταμειακώς εντάξει, διαφορετικά η Συνέλευση επαναλαμβάνεται στις 4 Μαρτίου 2018, την ίδια ημέρα και ώρα, με τα ίδια θέματα Η.Δ. στον ίδιο τόπο και χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Μαζί με την Γενική Συνέλευση την 25η Φεβρουαρίου 2018 θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Η εκδήλωση αυτή δεν επαναλαμβάνεται, και γι αυτό σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε όλοι την 25η Φεβρουαρίου 2018.


ΓΙΑ ΤΟ Δ . Σ . ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                         ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.