Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Η εφημερίδα του Διχωρίου επέστρεψε

Ήταν όνειρο πολλών από εμάς η επανέκδοση της εφημερίδας του χωριού μας.  Ύστερα από ένα διάλειμμα δύο ετών περίπου επιστρέφει στα σπίτια όλων των Διχωριτών καθώς και φίλων του πανέμορφου χωριού μας.

Η  έκδοση Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2017, με την οποία ξεκινά η επανέκδοση της εφημερίδας «Διχώρι», θα είναι τετραμηνιαία,  τετρασέλιδη με στόχο να ενημερώνει, να  πληροφορεί στα θέματα που μας ενδιαφέρουν, στην συλλογή και καταγραφή των  Διχωρίτικων παραδόσεων, νέα του Δήμου μας και φυσικά θέματα που αφορούν το χωριό  μας.

Με την εφημερίδα θα επικοινωνούμε περιοδικά, σταθερά και υπεύθυνα, θα μπορέσουμε να καλλιεργήσουμε τις ρίζες μας και τις παραδόσεις μας. Περασμένα γεγονότα του τόπου μας τα οποία, θα ζωντανεύουν τις αναμνήσεις μας αλλά και θα γίνονται μαθήματα για τους νέους. Προβλήματα που μας απασχολούν όλους σε σχέση με την καθημερινότητα εδώ θα βρουν την φωνή για να εκφραστούν. Για το λόγο αυτό, αν κάποιος έχει καταγραμμένες προσωπικές του σημειώσεις ή  φωτογραφίες, παλιά έθιμα και παραδόσεις , ακόμα και προβληματισμούς, καλείται να μας το γνωστοποιεί.

Μια όμως τόσο μεγάλη επιδίωξη της εφημερίδας, έχει ανάγκη από την συνδρομή και συνεργασία όλων των Διχωριτών όπου κι αν βρίσκονται.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου Διχωριτών
“ Αγία Παρασκευή”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.