Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Zoriano pre-Christmas party!


Πλησιάζουν οι γιορτές και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ομαδικό εορταστικό night out!

Το βράδυ της Παρασκευής 16/12, στις 22.00, ο Σύλλογος Ζωριανιτών προσκαλεί όλους τους Ζωριανίτες (νέους, νεότερους, αλλά και μεγαλύτερους) για μια βραδινή συγκέντρωση για ποτό, χορό και κουβέντα. Μαζευόμαστε με την παρέα μας και τους φίλους μας στο Momix στον Κεραμεικό (Γκάζι), για να πούμε τα νέα μας να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτές.

Στο Momix δοκιμάζουμε molecular mixology ποτά («είχατε και στο χωριό σας;» θα μας ρωτάνε) καθώς και κανονικά, παρακολουθούμε το θεαματικό show παρασκευής των μοριακών ποτών στο bar, χορεύουμε και συζητάμε, ενώ το μαγαζί θα έχει διαμορφώσει ειδικό κατάλογο με coctails δημιουργημένα ειδικά για εμάς. Είσοδος ελεύθερη (συνθηματικό «Άη Γιάννης»).

Προσκαλούμε ελεύθερα φίλους (ακόμα και όσους δεν είναι από το χωριό), ενημερώνουμε γνωστούς και συγγενείς, ερχόμαστε την παρέα μας και γενικά προσπαθούμε να μαζευτούμε όσο δυνατόν περισσότεροι, ώστε να ενισχύσουμε το Σύλλογό μας! Εντάξει, όσοι δεν είναι Ζωριανίτες, αρκεί μια σύντομη δήλωση ότι λατρεύουν το χωριό μας και θα τους δεχτούμε ελεύθερα στην παρέα μας! Τα λέμε εκεί!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, 22.00
«MoMix Bar» (Molecular Mixology)
Κελεού 1, Κεραμεικός (Γκάζι), Αθήνα, τηλ. 6974350179

διοργάνωση: Σύλλογος Ζωριανιτών


Πηγή: Δίκτυο Ενημέρωσης Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.