Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

NUCHOMVROS


Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία του ντοκιμαντέρ "Νούτσομβρος - Το Ψηλό Χωριό μέσα στους αιώνες" που είχαμε προαναγγείλει σε μία παλαιότερή μας ανάρτηση.


 
Η πρώτη φάση γυρισμάτων του φιλμ, ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου με γυρίσματα 4 ημερών (μια μέρα βροχή και τις άλλες ηλιόλουστες) και 22 ώρες συνολικά on camera.
Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:





Η δεύτερη φάση γυρισμάτων που ακολουθεί, θα γίνει στην Αθήνα. Δύο trailer που έχουν δημοσιεύσει οι δημιουργοί του φιλμ Νίκος Νικόπουλος και Ηλίας Μπένος είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικά:



Εντύπωση μας έκανε η μουσική επιμέλεια και η τολμηρή επιλογή των τραγουδιών Ρούσα Παπαδιά από την Στυλιανή Μανταλιά και Alice in Hell των Annihilator που όμως ταίριαξαν τέλεια με τα πλάνα των δύο trailer.   
Στην σχετική σελίδα Nuchomvros - the movie που έχει ανοιχτεί για την ταινία στο facebook διαβάζουμε: "Δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι ήταν πιο ευχάριστο από τα εύγευστα διαλείμματα με πεντανοστιμο φαγητό, ή οι ανεξάντλητες πεζοπορίες στα ελατοδάση με τα τρίποδα και τον εξοπλισμό στους ώμους.. Η εμπειρία μοναδική, και η γεύση που αφήνει η επιστροφή θα μείνει έντονη και πικάντικη για να μας ακολουθεί στη συνέχεια των γυρισμάτων στην Αθήνα. Πικάντικη σαν το σπετζοφάι του Γιώργου Βρέττα. Μείνετε συντονισμένοι!"

Εμείς φυσικά και μένουμε συντονισμένοι περιμένοντας με ανυπομονησία τη συνέχεια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.